fbpx

EN AF VORES KUNDER SIGER

”Alt virkede fantastisk, og jeg er efter tre besøg så langt, at jeg ikke længere behøver behandling… “

Laila Marschall, 56 år

Fysioterapi

I vores Fysio Klinik behandler vi alt fra musearm til hovedpine og knæsmerter. Vi tager udgangspunkt i dine behov, og vi ser kroppen som en helhed.

Vi undersøger, behandler og rådgiver om skader i muskler, led og bindevæv og udarbejder individuelle programmer til genoptræning og skadesforebyggende træning.

Vi er særligt specialiseret i behandling af smerter i ryggen og genoptræning af idrætsskader og holder os ajour med den allernyeste viden og forskning på området. Herudover arbejder vores fysioterapeut Nicolai som adjunkt på fysioterapeutuddannelsen og underviser i undersøgelse, behandling og genoptræning.

For at opnå det bedste resultat bruger vi en række forskellige teknikker og behandlingsmetoder. I starten bruger vi ofte en kombination af triggerpunktbehandling og ledmanipulation eller mobilisering, akupunktur og muskelaktivering til at reducere smerter. Senere bruger vi styrke- og balancetræning samt smidighedstræning og funktionel træning til genoptræning.

Kort ventetid

Da det er vigtigt at bremse udviklingen af skaden og sikre en hurtig heling, tilbyder vi dig hurtig hjælp.

I hverdagene bestræber vi os på at tilbyde dig hjælp inden for 24 timer.

Et behandlingsforløb strækker sig typisk over 3-5 gange, men du vil ofte mærke bedring allerede efter første behandling.

Sundhedstjek

Med et sundhedstjek får du et overordnet billede af din sundhed. Det kan hjælpe dig til at forebygge stress, hjertesygdomme og diabetes. Vi rådgiver dig også om, hvad du selv kan gøre for at reducere smerter i fx lænd, nakke og knæ.

Sundhedstjekket omfatter:

  • Undersøgelse af blodtryk
  • Kolesterol
  • Blodsukker
  • BMI
  • Fedtprocent
  • Kondital
  • Livsstilsvaner

Som noget særligt indeholder sundhedsstjekket også en fysioterapeutisk screening af led og muskler. Screeningen er baseret på din arbejdsfunktion og dine tidligere skader. Med screeningen kan vi se, om der er led eller muskler, der trænger til behandling eller genoptræning – eller om der er ting, du skal være særligt opmærksom på.

Book tid til fysioterapi

Hos Fysio Studio behøver du ikke en lægehenvisning. Du kan derfor booke tid allerede i dag. Du får naturligvis tilskud, hvis du er medlem af Sygesikringen ”danmark”, og vi indberetter automatisk, hvis du gør os opmærksom på dit medlemskab.

Vi har valgt ikke at have overenskomst med det offentlige, da vi har specialiseret os inden for skader i led og muskler og gerne vil have fleksibiliteten til at kunne tilrettelægge et præcist forløb til dig.

Hvis du har en sundhedsforsikring, skal du betale for behandlingen og derefter søge refusion hos dit forsikringsselskab.

Husk at melde afbud i god tid og senest kl. 7 samme dag, som behandlingen skal finde sted. Du kan lægge besked på vores telefonsvarer eller sende en mail. Hvis du ikke melder afbud, skal du betale det fulde beløb for konsultationen.

Til den første behandling afsætter vi op til 60 minutter, så vi lærer dig og dine udfordringer godt at kende. Til de efterfølgende behandlinger varierer behandlingstiden efter, hvad der er behov for. Hos Fysio Studio går vi op i ekspertisen og behandlingen – og ikke i selve tiden – så du får, hvad du og din krop har behov for. Og du kan være sikker på, at du får den rette behandling. Hver gang.

vores priser

Første undersøgelse og behandling

Honorar fysioterapi

500,-

Evt. tilskud fra ”danmark”

133,-

Normal behandling

Honorar fysioterapi

350,-

Evt. tilskud fra ”danmark”

88,-

Massage*

Honorar

300,-

Evt. tilskud fra ”danmark”

0

*  Massagen har en varighed på 30 minutter

Book tid

Referencer

”Jeg ved ikke, hvad du gjorde, men jeg havde ondt i stængerne i flere dage efter… Til gengæld har jeg ikke haft noget at bemærke på achillessenen, hverken på marchen i Holland eller sidenhen på arbejdet!”

Casper Nielsen, 22 år (problemer med achillessenen i to uger og modtog én behandling)

”Alt virkede fantastisk, og jeg er efter tre besøg så langt, at jeg ikke længere behøver behandling… Jeg blev lidt overrasket, fordi tidligere besøg hos fysioterapeut betød massage. Her blev leddet manipuleret på forskellig måde, og jeg mærkede en umiddelbart bedring…”

Laila Marschall, 56 år (havde smerter i albuen i tre uger og modtog tre behandlinger)