Kontakt os på 71 200 150 for en konsultation i Idræts- og Rygklinikken

Specialiseret Viden

Vejen til et effektiv behandlingforløb og varige resultater bygger på specialiseret viden. Vi har bevidst specialiseret os i undersøgelse, behandling og genoptræning af skader og smerter i muskler og led.

Viden og Inspiration fra udlandet

Fysioterapeuterne i Idræts- og Rygklinikken har gennemført uddannelse på højeste niveau i udlandet inden for træning, bevægelse og undersøgelse af led, muskler og bindevæv.

Vi har viden til at guide dig igennem hele behandling og genoptræningsforløbet, og få dig tilbage dit arbejde eller sport. Vi er specialister i at undersøge, behandle og rådgive om alle type af skader i muskler, led og bindevæv, samt udarbejde individuelle programmer til genoptræning og skadesforebyggende træning.

Idræts- og rygklinikken drives til dagligt af Nicolai Bruun-Simonsen som er uddannet fysioterapeut og har en master i Træning og Bevægelse, samt en kandidatgrad i Idrætsmedicin. Han deltager i forskning indenfor nakke/skulderområdet, forebyggelse af knæskader i sport og undersøgelse af hofteskader. Derudover er han tilknyttet som rygspecialist på Nordsjællands Hospital og ser over 300 rygpatienter om året. Han har tidligere været tilknyttet idrætsgrene som badminton, håndbold, fodbold, amerikansk fodbold og tennis på højeste niveau. Læs mere om fysioterapeuterne i Fysio Studio.

Spørg os om din skade

Er du i tvivl om din skade og ønsker vejledning, så brug vores "Spørg os om din skader", som er gratis og uforpligtende tilbud, hvor du kan få konkret vejledning af specialister på området til netop din skade.

Kort ventetid - Effektiv Behandling - Specialiseret Viden

Specialiseret viden

 

Bestil tid

 

Eller ring

71 200 150

 

Priser

Første konsultation - 450 kr

Normal konsultation - 300 kr

Ingen lægehenvisning nødvendig. Book din tid idag.

Kontakt Os

Er du interesseret i at høre mere eller har du en besked til os -
Udfyld nedenstående kontaktboks og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Modtager du ikke en bekræftelse på mail er det fordi beskeden ikke er nået frem til os.

Udfyld kontaktboks

Find Os

Find os3

Åbningstider

Pilates træning og konsultationer i idrætsklinikken efter aftale.

Book din tid nu på 71 200 150 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Copyright © 2012 Fysio Studio - Alt materiale på www.fysiostudio.dk er ejet af Fysio Studio I/S
og må ikke anvendes uden yderligere aftale med Fysio Studio I/S.