5 tips til en god barsel

barselsorlov

Barselsperioden er for dit nyfødte barn, hvor målet er at opnå god tilknytning, give barnet gode spise- og sovevaner, samt en rolig og glædelig start på livet. Dette lykkes dog bedst, hvis du som mor har masser af overskud og energi.

Har det været en hård graviditet eller fødsel, kan det være svært at få kroppen igang igen. Op mod 70% af gravide oplever lænde- eller bækkensmerter i graviditeten. Mange nybagte mødre oplever mindre nattesøvn, mindre overskud, mange stillesiddende timer med amning eller flaske, og besværlige løft af lift, autostol og baby. For en i forvejen træt krop, kan dette lede til gener i lænd og nakke og skuldre.

At have lænde- og bækkensmerter under graviditeten øger risikoen for yderligere smerter efter fødslen. 43% oplever fortsat smerter 6 mdr. efter fødslen og det er videnskabeligt bevist, at dette medfører dårligere livskvalitet og mindre psykisk overskud i hverdagen til dig selv og resten af familien.

Derfor er det ubeskrivelig vigtigt at tage nogle kloge valg for at komme tilbage på sporet igen og være fysisk aktiv. Således får du en god barselsperiode med færre gener og smerter fra kroppen og øget overskud til din baby.

5 tips til at give kroppen en god barsel

  • Knibeøvelser dagligt
  • Gode siddestillinger med støtte når du ammer
  • Sænk skuldrene når du går med barnevognen
  • Prioriter gode liggestillinger når du sover
  • Fysisk aktivitet dagligt i form gåture og Pilates

Tilmeld dig vores Efterfødselshold og få den bedste professionelle vejledning til korrekt træning af bækkenbund ryg- og mavemuskler og du vil uden tvivl opnå et bedre resultat.

Tilmelding til postnatal

Nyt træningshold starter d. 6. februar - Kun 2 pladser tilbage.

 

Kontakt Os

Er du interesseret i at høre mere eller har du en besked til os -
Udfyld nedenstående kontaktboks og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Modtager du ikke en bekræftelse på mail er det fordi beskeden ikke er nået frem til os.

Udfyld kontaktboks

Find Os

Find os3

Åbningstider

Pilates træning og konsultationer i idrætsklinikken efter aftale.

Book din tid nu på 71 200 150 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Copyright © 2012 Fysio Studio - Alt materiale på www.fysiostudio.dk er ejet af Fysio Studio I/S
og må ikke anvendes uden yderligere aftale med Fysio Studio I/S.