Ny Pilates Sæson starter i August 2018. Tilmeld dig her.

Efterfødsel

Graviditet og fødsel er en stor belastning for din krop. Det kan være svært at komme igang med træning igen og finde den rette træningsform for dig. Pilates er en effektiv og skøn måde og i Fysio Studio er du i trygge Fysioterapeutiske hænder der sørger for at vejlede dig til det bedst mulige resultat.

Hvor skal jeg starte?

Hos Fysio Studio anbefaler vi at du starter på vores Efterfødselshold, hvor øvelsesvalget især er rettet mod dig der har født.

Vi træner bækkenbund og mavemuskler, så de bliver lige så stærke som før, styrker ryg og skuldre så du kan klare din barselsperiode uden spændinger og smerter. Krydret med stræk af stramme muskler og et sundt åndedræt, vil du få en fantastisk start på livet som mor. Dette er primært en time for dig som mor, for at du kan opnå fysisk og mental overskud til at være en fantastisk mor.

Før forløbet får du en gratis introduktion til Pilates, hvor der er lejlighed til at din instruktør kan lære dig og dine behov at kende.

Det lyder jo meget godt! Hvornår kan jeg starte?

De fleste vil kunne gå igang med træningen ca. 4-6 uger efter fødslen. Det afhænger selvfølgelig af hvordan din graviditet og fødsel er forløbet. Ring og få en snak med os hvis du er i tvivl om du kan starte på efterfødselhold.

Tidligere erfaring med Pilates eller anden træning er ingen forudsætning, da alle grundprincipperne i Pilates vil blive gennemgået.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Tilmelding til postnatal

Kontakt Os

Er du interesseret i at høre mere eller har du en besked til os -
Udfyld nedenstående kontaktboks og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Modtager du ikke en bekræftelse på mail er det fordi beskeden ikke er nået frem til os.

Udfyld kontaktboks

Find Os

Find os3

Åbningstider

Pilates træning og konsultationer i idrætsklinikken efter aftale.

Book din tid nu på 71 200 150 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Copyright © 2012 Fysio Studio - Alt materiale på www.fysiostudio.dk er ejet af Fysio Studio I/S
og må ikke anvendes uden yderligere aftale med Fysio Studio I/S.