fbpx

Det er vigtigt for os, at det er hyggeligt og trygt at komme
i Fysio Studio. Her er du og din fysiske sundhed i centrum.

Åbningstider

Pilatestræning og konsultationer i Fysio Klinik efter aftale.

Book din tid nu på 71 200 150 eller kontakt@fysiostudio.dk.

Find os

Fysio Studio ligger i centrum af Hillerød på Frederiksværksgade 37.

Bus 302 og 303 går lige til døren.

Vi har gratis parkering bag klinikken.

Se kort

Se referencer

Om Fysio Studio

Fysio Studio er startet af Nicolai Bruun-Simonsen og Camilla Bruun-Simonsen i 2012. Gennem deres arbejde i andre klinikker oplevede de en form for samlebåndsarbejde, som ikke var værdigt for hverken patient eller behandler. Derudover måtte de sende færdigbehandlede patienter i fitnesscenteret, så patienterne kunne forsætte deres genoptræning der. Det oplevede mange som utrygt.

Derfor opstod ønsket om at etablere et studio med fokus på behandling, træning og genoptræning, så patienterne blev fulgt til dørs, og skaderne ikke genopstod. Samtidig skulle studioet være et hyggeligt og rart sted at være med vægt på høj faglighed. Det skulle være et sted, hvor der var fokus på det enkelte menneske og vedkommendes unikke behov. Og det er lykkedes.

Fysio Studio er præget at lethed og sjæl. Vi har store og lyse træningslokale og en rar og rolig atmosfære.

Behandlere og instruktører er fysioterapeuter med videreuddannelse på diplom-, master- og kandidatniveau inden for idrætsskader, genoptræning, pilates og funktionel træning. De ved, hvordan kroppen fungerer og kan vejlede dig, hvis du pga. en skade eller sygdom har brug for ekstra hensyn i din træning. Eller hvis du ønsker at løfte dig op på et højere niveau.

Al træning foregår i trygge rammer på små hold, hvor instruktøren har rig mulighed for at vejlede hver enkelt. Træning og behandling i Fysio Studio har fokus på at holde kroppen stærk og forebygge skader. 

Om fysioterapeuterne

Fysioterapeuterne der står sammen i centeret

Camilla Bruun-Simonsen

Fysioterapeut med ekspertise i krop og bevægelse

Camilla er uddannet fysioterapeut fra Odense og har en af de længste og mest omfattende Pilatesddannelser i verden med særligt fokus på rehabilitering. Hun har erfaring fra private kiropraktorer, fysioterapiklinikker og sportsklubber.

”Jeg er især optaget af, at Fysio Studio er et trygt og rart sted at komme, og at brugerne får præcis den rådgivning, behandling eller genoptræning, de har brug for. Vi udfører ikke rutinepræget arbejde, men gør en dyd ud af at se hver enkelt bruger som en unik person med specifikke behov.”

Kontakt Camilla direkte på cbs@fysiostudio.dk

Camillas uddannelser:

 • Autoriseret fysioterapeut
 • Pilatesinstruktør i Matwork og Rehabilitering fra Polestar Pilates
 • Pilatesinstrutkør i Matwork fra ProAcademy
 • Før- og efterfødsels-pilates af Carolyne Anthony
 • Mulliganteknikker af nakke, skulder og arme
 • FysioFlow – træning af fasciavæv
 • Performence Stability Screening
 • Skulderkursus fra Skulderklinikken i Viborg
 • Utallige andre kurser inden for bevægelse, pilates og fysioterapi

Nicolai Bruun-Simonsen

Fysioterapeut med ekspertise i idræts- og rygskader

Nicolai er uddannet fysioterapeut og har en master i Træning og Bevægelse samt en kandidatgrad i Idrætsmedicin. Han har igennem de senere år specialiseret sig i og deltaget i forskning inden for nakke/skulderområdet, forebyggelse af knæskader i sport og undersøgelse af hofteskader. Han har arbejdet på tværfaglige kiropraktorklinikker og fysioterapiklinikker og også som rygspecialist på Nordsjællands Hospitals Rygambulatorium, hvor han tilså over 300 rygpatienter om året. Derudover har Nicolai været tilknyttet elitesport i flere år inden for håndbold, badminton, fodbold, amerikansk fodbold og tennis. Udover Fysio Studio underviser Nicolai på Fysioterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, hvor han har fokus på undersøgelse, behandling og genoptræning.

”For mig er det vigtigt, at skaden behandles hurtigt og at sikre den rette behandlingskombination. Derfor bruger jeg god tid på at vurdere den enkeltes skade, og jeg rækker straks ud efter en af mine samarbejdspartnere, hvis jeg vurderer, at de kan løse opgaven bedre end jeg. Forebyggelse og genoptræning ligger mig også meget på sinde, for på den måde sikrer jeg, at klienten ikke vender tilbage med samme skade igen og igen, men rent faktisk bliver sin skade kvit”.

Kontakt Nicolai direkte på nbs@fysiostudio.dk

Nicolais uddannelser:

 • Autoriseret fysioterapeut
 • Master in Exercise & Sport Science, University of Sydney
 • Master of Science in Exercise and Sport Medicine, Cardiff Metropolitan University
 • Ultralydsskanning fra Danske Selskab for Sportsfysioterapi
 • Certificeret Mulligan behandler
 • Performance Stability Screening
 • Akupunkturkurser fra Dansk Selskab for Akupunktur

Kathrine Jacobsen

Fysioterapeut med ekspertise i krop og bevægelse

Kathrine er uddannet fysioterapeut fra København og har arbejdet på flere forskellige store fysioterapiklinikker. Her har hun behandlet alle former for skader hos mange forskellige typer af patienter. De senere år har hun især beskæftiget sig med ryg- og bækkenproblemer, langtidssmerter og kroniske smerter – og har taget en række kurser inden for genoptræning og rehabilitering. Kathrine har stor erfaring i at undervise på hold og bruger dagligt pilates som genoptræningsmetode.

”Jeg lægger vægt på, at vi har et tæt forhold til klienterne. I Fysio Studio lærer vi vores klienter og deres skader godt at kende. Der er ro på behandlingen og genoptræningen, og vi følger altid patienterne til dørs. Vi er gode til at gøre brug af hinandens ekspertiser og arbejder tæt sammen for at skabe det bedste resultat for vores klienter. Et så tæt samarbejde har jeg ikke oplevet på samme måde andre steder.”

Kontakt Kathrine direkte på kj@fysiostudio.dk

Kathrines uddannelser

 • Autoriseret fysioterapeut
 • Pilatesinstruktør i Matwork fra Balanced Body
 • McKenzie A & B – Diagnostic og behandling af nakke- og rygsmerter
 • Z-health – Essentials of Elite Performance & Movement Reeducation Specialist
 • Akupunkturkurser fra Dansk Selskab for Akupunktur
 • FysioFlow – træning af bindevæv
 • Fascia Rehab – ElasticStability
 • Structural Integration/Kinesiology Myofacial Integration af bækken, skulder og nakke

Referencer

”Jeg ved ikke, hvad du gjorde, men jeg havde ondt i stængerne i flere dage efter… Til gengæld har jeg ikke haft noget at bemærke på achillessenen, hverken på marchen i Holland eller sidenhen på arbejdet!”

Casper Nielsen, 22 år (problemer med achillessenen i to uger og modtog én behandling)

”Alt virkede fantastisk, og jeg er efter tre besøg så langt, at jeg ikke længere behøver behandling… Jeg blev lidt overrasket, fordi tidligere besøg hos fysioterapeut betød massage. Her blev leddet manipuleret på forskellig måde, og jeg mærkede en umiddelbart bedring…”

Laila Marschall, 56 år (havde smerter i albuen i tre uger og modtog tre behandlinger)

 

Oversigtskort