fbpx

COVID19 – Retningslinjer i Fysio Studio

Kære Alle som besøger Fysio Studio

Opdateret d. 27/10-2020.

Dejligt at du har lyst til at vende tilbage til Fysio Studio, det har vi glædet os til.

Vi har fået en række retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen som skal overholdes for at alle kan være trygge og ingen bliver smittet. Vi tager naturligvis ansvar for at disse overholdes, men vi har brug for din hjælp.

Hvis du oplever symptomer på Covid-19 eller har gjort indenfor de seneste 48 timer skal du IKKE møde op til træningen, husk at melde afbud. Dette gælder også hvis medlemmer fra din husstand har symptomer.

Vi undervisere vil naturligvis gøre det samme.

Du skal BÆRE MUNDBIND ved ankomst, både igennem indgangspartiet, i venteværelse og på toilettet. Du kan tage mundbindet af når du er klar til at træne. Ved de individuelle konsultationer bære både vi og du mundbind, da vi ikke kan holde den nødvendige afstand. Hvis du skulle glemme at tage mundbind med, har du mulighed for at købe dem til 12 kr pr. stk i venteværelse.

Du skal AFVASKE eller DESINFICERE HÆNDER ved ankomst og afgang fra Fysio Studio.

Du skal holde 1-2 meters AFSTAND, både i venteværelse og under træningen.

Du skal medbringe eget HÅNDKLÆDE til konsultationerne, hvor der skal bruges en briks.

Der vil være mulighed for at købe vand og saftevand fra køleskab, ellers skal du medbringe egen DRIKKEDUNK. Altså INGEN fælles vandkande.

Vi sørger for at omgivelserne vil gøre dette muligt og at berøringsflader bliver desinficeret flere gange dagligt og træningsmaskinerne undervejs og mellem hver træningstime.

Vi er midt i en tid hvor hygiejne og hensyn aldrig har været vigtigere, så lad os hjælpe hinanden med at gøre dette til en succes, hvis vi sjusker kan vi hurtigt blive lukket igen eller endnu værre du eller vi kan blive syge og det må IKKE ske.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Camilla, Kathrine & Nicolai