fbpx

EN AF VORES KUNDER SIGER

”Alt virkede fantastisk, og jeg er efter tre besøg så langt, at jeg ikke længere behøver behandling… “

Laila Marschall, 56 år

Fysioterapi & Sportsfysioterapi

I vores Fysio Klinik behandler vi alt fra akut hold i ryggen til knæsmerter. Vi tager udgangspunkt i dine behov, og vi ser kroppen som en helhed.

Vi undersøger, behandler og rådgiver om skader i muskler, led og bindevæv og udarbejder individuelle programmer til genoptræning og skadesforebyggende træning.

 

Vi er særligt specialiseret i behandling af smerter i ryggen og genoptræning af sportsskader og holder os ajour med den allernyeste viden og forskning på området. Her trækker vi især på vores fysioterapeut Nicolai, som har en specialist uddannelse i sportsskader og har omfattende erfaring med rygpatienter. Herudover arbejder Nicolai som lektor på fysioterapeutuddannelsen og underviser i undersøgelse, behandling og genoptræning af ryg- og sportsskader.

 

For at opnå det bedste resultat bruger vi en række forskellige teknikker og behandlingsmetoder. I starten bruger vi ofte en kombination af triggerpunktbehandling og ledmobilisering og muskelaktivering til at reducere smerter. Senere bruger vi styrke- og balancetræning samt smidighedstræning og funktionel træning til genoptræning.

Kort ventetid

Da det er vigtigt at bremse udviklingen af skaden og sikre en hurtig heling, tilbyder vi dig hurtig hjælp.

I hverdagene bestræber vi os på at tilbyde dig hjælp inden for 24 timer.

Et behandlingsforløb strækker sig typisk over 3-5 gange, men du vil ofte mærke bedring allerede efter første behandling.

Book tid til fysioterapi

Hos Fysio Studio behøver du ikke en lægehenvisning. Du kan derfor booke tid allerede i dag. Du får naturligvis tilskud, hvis du er medlem af Sygesikringen ”danmark”, og vi indberetter automatisk, hvis du gør os opmærksom på dit medlemskab.

Vi har valgt ikke at have overenskomst med det offentlige, da vi har specialiseret os inden for skader i led og muskler og gerne vil have fleksibiliteten til at kunne tilrettelægge et præcist forløb til dig.

Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber, bl.a. PFA, Tryg, Dansk Sundhedssikring, hvor der er hel eller delvis dækning. Kontakt os for at hører om dine muligheder. 

Husk at melde afbud i god tid og senest kl. 7 samme dag, som behandlingen skal finde sted. Du kan lægge besked på vores telefonsvarer eller sende en mail. Hvis du ikke melder afbud, skal du betale det fulde beløb for konsultationen.

Til den første behandling afsætter vi op til 60 minutter, så vi lærer dig og dine udfordringer godt at kende. Til de efterfølgende behandlinger varierer behandlingstiden efter, hvad der er behov for. Hos Fysio Studio går vi op i ekspertisen og behandlingen – og ikke i selve tiden – så du får, hvad du og din krop har behov for. Og du kan være sikker på, at du får den rette behandling. Hver gang.

Book tid til Fysioterapi og Sportsfysioterapi

Massage

NYHED – Nu tilbyder Fysio Studio massage ved fysiurgisk massør Dorte Dahl.

Trænger du til en kærlig hånd og få afspændt spændte eller ømme muskler efter de lange arbejdsdage. Massage kan også fungere som et fint supplement til nuværende genoptræning eller træning, eller hvis du bare trænger til lidt forkælelse.

Sammen med Dorte er der mulighed for at få både 25 og 55 minutters massage alt efter hvad behovet er. Dorte har flere års erfaring som massør og løber til dagligt ultraløb. 

Klippekort
Spar 10% på din behandling med et 10-turs klippekort til enten 25- eller 55 minutters behandling.

Køb dit klippekort online og bestil tid med det samme.

Vores priser

Priser for Fysioterapi og Sportsfysioterapi

Første undersøgelse og behandling

Honorar fysioterapi

600,-

Evt. tilskud fra ”danmark”

133,-

Normal behandling

Honorar fysioterapi

400,-

Evt. tilskud fra ”danmark”

88,-

Priser for massage

Massage
25 minutter

Honorar

300,-

Spar 10% med et 
10-turs klippekort for 2700,-

Køb dit klippekort online

 

Massage
55 minutter

Honorar

600,-

Spar 10% med et 
10-turs klippekort for 5400,-

Køb dit klippekort online

Referencer

”Jeg ved ikke, hvad du gjorde, men jeg havde ondt i stængerne i flere dage efter… Til gengæld har jeg ikke haft noget at bemærke på achillessenen, hverken på marchen i Holland eller sidenhen på arbejdet!”

Casper Nielsen, 22 år (problemer med achillessenen i to uger og modtog én behandling)

”Alt virkede fantastisk, og jeg er efter tre besøg så langt, at jeg ikke længere behøver behandling… Jeg blev lidt overrasket, fordi tidligere besøg hos fysioterapeut betød massage. Her blev leddet manipuleret på forskellig måde, og jeg mærkede en umiddelbart bedring…”

Laila Marschall, 56 år (havde smerter i albuen i tre uger og modtog tre behandlinger)