fbpx

Vi holder os altid
opdateret med den
nyeste viden.
Det inspirerer os til
altid at yde vores
bedste – og det til
gavn for både for dig
og dine nærmeste.

5 tips til en god barsel

Fysio Studio - Camilla

I barselsperioden er det målet at opnå god tilknytning til dit nyfødte barn, at give barnet gode spise- og sovevaner samt en rolig og glædelig start på livet. Det lykkes bedst, hvis du som mor har masser af overskud og energi.

Hvis det har været en hård graviditet eller fødsel, kan det være svært at få kroppen i gang igen. Op mod 70% af gravide oplever lænde- eller bækkensmerter i graviditeten. Mange nybagte mødre får mindre nattesøvn, mindre overskud, mange stillesiddende timer med amning eller flaske og besværlige løft af lift, autostol og baby. For en i forvejen træt krop kan det føre til gener i lænd og nakke og skuldre.

At have lænde- og bækkensmerter under graviditeten øger risikoen for yderligere smerter efter fødslen. 43% oplever fortsat smerter 6 mdr. efter fødslen, og det er videnskabeligt bevist, at det medfører dårligere livskvalitet og mindre psykisk overskud i hverdagen til dig selv og resten af familien.

Derfor er det ubeskrivelig vigtigt at tage nogle kloge valg for at komme tilbage på sporet igen og være fysisk aktiv. Så får du en god barselsperiode med færre gener og smerter fra kroppen og øget overskud til din baby.

5 tips til at give kroppen en god barsel

  • Knibeøvelser dagligt
  • Gode siddestillinger med støtte, når du ammer
  • Sænk skuldrene, når du går med barnevognen
  • Prioritér gode liggestillinger, når du sover
  • Sørg for fysisk aktivitet dagligt i form gåture og pilates

Tilmeld dig vores efterfødselshold og få den bedste professionelle vejledning til korrekt træning af bækkenbund, ryg- og mavemuskler. Så vil du uden tvivl opnå et bedre resultat og en god start for dig og din baby.

Tilmelding til efterfødsels-pilates

Nyt træningshold starter løbende – du hopper ind, når du er klar.